Sign in to ZT Ence

Zorg

Zorgverlening PGZ

08/okt/2013
Zorgverlening PGZ

 

Wie zijn wij?

Zorgverlening-PGZ is een AWBZ erkende zorginstelling die gespecialiseerde zorgverlening in de regio Limburg en Noord-Brabant biedt. Zorgverlening-PGZ is tevens een gespecialiseerde 2e lijns psychiatrische behandelinstelling. Wie bieden zorg en ondersteuning aan (jong) volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis of overige psychiatrische problematiek. Ons specialisme is het behandelen en begeleiden van mensen met een autisme spectrum stoornis.

Tevens biedt PGZ gespecialiseerde zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) als dan niet in combinatie met een psychiatrische- of gedragsproblematiek. De zorgverlening aan mensen met een lichte verstandelijke beperking hebben we ondergebracht in onze afdeling Zorgtraject.

Ons streven is u zo snel mogelijk te helpen met uw zorgvraag en u hierin persoonlijk en volledig te begeleiden, met ons cliëntbureau voor u als vast aanspreekpunt.

 

Voor wie?

PGZ biedt haar diensten aan, aan (jong)volwassenen en kinderen met een lichte verstandelijke handicap, een ontwikkelingsachterstand, ADHD, gedragsstoornis(sen) of psychiatrische problematiek en is zeer ervaren en gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een autisme spectrum stoornis. 

 

Vestigingen

Zorgverlening PGZ heeft een 3-tal vestigingen. Elke vestiging beslaat een bepaald werkgebied. De centrale administratie is gevestigd in de vestiging te Nederweert.

Nederweert:

Beatrixstraat 31a, 6031 BB Nederweert 

Telefoon: 0495-622399

Mobiel: 06-20410874

 

 

Nieuws uit Budschop

 • Dorpsraad - KORTNIEUWS
  donderdag, 14 september 2017
  Publicatiedatum: 14 september 2017 Zaterdag 23-9-2017 is de opening van het speeltuintje aan de Emmastraat.…
 • Kerkberichten St. Rochus Parochie
  donderdag, 14 september 2017
  Kerkberichten St. Rochus Parochie SINT ROCHUSPAROCHIE BUDSCHOP Contactpersoon: Pastoor R. Schuffelers, Schoolstraat 2 Tel. 631317 Fax 632453Banknummer Sint Rochusparochie:…
 • Curcussen\Evenementen
  maandag, 11 september 2017
  Curcussen\Evenementen NEDERWEERT/ST. ROCHUS Op VRIJDAG 22 september 2017 wordt de eerst volgende kienavond georganiseerd door KBO…
Top of Page