Sign in to ZT Ence

Sport

Budoschool Shintai

09/okt/2013
Budoschool Shintai

Budo is een verzamelnaam van diverse oosterse vechtsporten. Shintai staat voor “bewegen”. Shin staat voor geest en Tai voor lichaam; een mooie balans in een goede combinatie.

Inmiddels is Budoschool Shintai een gevestigde naam ver in de regio. Vanaf de beginjaren is er een nauwe samenwerking met Essink te Eindhoven. Zowel als trainer, coach en begeleider maar ook het gecombineerd trainen. In 2007 hebben we een aantal judoka`s mogen begeleiden in Japan waar we te gast waren bij de budo- university te Katsura. In de jaren erna hebben we vele stage`s en toernooien gedraaid.
Naast de reguliere lessen zijn we ook gespecialiseerd in “Judo in de Zorg”. Tevens geven we voor de JBN een gedeelte van deze opleiding. Voor iedereen met een beperking kunnen we het judo aanpassen zodat hij of zij toch dat plezier in het leuke spel judo heeft.

De naam budoschool is ontstaan uit liefde voor meerder sporten. Budo is dan ook een verzamelnaam van Oosterse gevechtsporten. Hiervan geven wij op dit moment; Judo, Karate, MMA, Kickboksen, TaiChi en Mhay Thai. Tevens verzorgen we cursussen weerbaarheid, valbreken en ook maatwerk voor bedrijven. Naast onze budolessen hebben we ook Pilates.

In 2012 werd de eerste afkomstige judoka van budoschool Shintai Nederlands kampioen, Maurice Peters. We hopen dat we naast het judo ons assortiment sporten kunnen blijven uitbereiden! Ook blijven we hard werken met nieuw talent.

 

Budoschool Shintai Nederweert
Thijs Linsen
06 15 21 31 87
P.A. Postbus 2836
6030 AC Nederweert
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor wijzigingen in uw persoonsgegevens, vragen over contributie, aanmelding of opzegging kunt u mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres
Smisserstraat 8/A
6031 AE Nederweert

Heythuysen
Gymzaal de Neerakker
In de Neerakker 2
Heythuysen

Nieuws uit Budschop

  • Curcussen\Evenementen
    vrijdag, 13 maart 2020
    Curcussen\Evenementen NEDERWEERT/ST. ROCHUS I.v.m. het CORONAVIRUS vervallen de activiteiten van ouderenvereniging St. Rochus tot nadere mededelingen.…
  • Dorpsraad - KORTNIEUWS
    donderdag, 12 oktober 2017
    Publicatiedatum: 14 februari 2018 BUDSCHOP KERMIS Beste inwoners van Budschop, Zoals u bekend is wordt…
Top of Page